Åbningstider

Åbningstider 2019

1. maj - 30. september:
Alle dage kl. 10 - 16

Påsken 13. april - 22. april
Efterårsferien 12. - 20. oktober


Læs mere her

 

PERSONDATAPOLITIK

Herunder er formuleret retningslinjer for, hvordan Kjøge Mini-By indsamler og bruger den information, som afgives via besøg på hjemmesiden www.koegeminiby.dk.

1. Generelle oplysninger

Virksomhedsnavn

Fonden Kjøge Mini-By Laug

Strandvejen 101

4600 Køge

E-mail adresse Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Telefonnummer (+45) 56636218

CVR/SE-nummer 16332909

Persondatapolitik og betingelser for brug af hjemmesiden www.koegeminiby.dk inkl. alle dens undersider ejes og vedligeholdes af Kjøge Mini-By.

Når du sender information via hjemmeside, giver du samtidig samtykke til, at vi behandler dine personoplysninger.

2. Behandling af personoplysninger

Vi indsamler personoplysninger, som f.eks. dit navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer. Dine personlige data behandles og gemmes kun, såfremt du frivilligt har oplyst dem, f.eks. når du anvender kontaktformularen på hjemmesiden, tilmelder dig Venneforeningen, eller Kjøge Mini- By´s Facebook sider.
Bruger vores tjenester og produkter eller på anden vis frivilligt afgiver oplysninger til os.
Du vil, hver gang du bliver bedt om at afgive oplysninger, blive oplyst om hvilken information, der er nødvendig. Vær opmærksom på, at hvis du beslutter ikke at indsende information, kan der være visse dele af hjemmeside og tjenester, som muligvis ikke vil være mulige at benytte.
I tilfælde hvor Kjøge Mini- By har behov for at indhente persondata fra andre kilder, herunder Kriminalregistret for Børneattester (aktive i Mini-Byen), er det fordi der er et lovmæssigt krav. Oplysningerne bruges til at oprette en forespørgsel.

3. Cookies og analyseredskaber

Kjøge Mini- By benytter såkaldte cookies på www.koegeminiby.dk
Anvendelsen af cookies skyldes, at Kjøge Mini- By ønsker at sikre, at hjemmesider fungerer optimalt for brugerne. Der indsamles standardinformationer, der fortæller hvilke dele af hjemmesiden, der oftest bliver besøgt. Dermed kan Kjøge Mini- By sikre, at information er let tilgængelig.
Kjøge Mini- By anvender cookies, der er uskadelige, og derfor ikke udgør nogen fare for dit udstyr, pc og lignende.

4. Videregivelse af personoplysninger

Vi vil videregive personoplysninger, som du afgiver via hjemmesiden i det omfang, og til dem, det er nødvendigt for at kunne udføre den tjeneste, som du anmoder om.
F.eks. i forbindelse med oprettelse af et medlemskab, bestilling af et besøg, fremsendelse af materiale og andre services der kræver, at vi videregiver dine oplysninger.
Personoplysningerne bliver videregivet til:
a) Venneforeningen Kjøge Mini- By
b) Hvis det er påkrævet ifølge loven, en domstolsafgørelse eller gældende lovgivning.

5. Opbevaringsperiode

Vi gemmer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt, eller så lang tid som det er påkrævet.

6. Sikkerhed

Brugerne af hjemmesiden gøres opmærksomme på, at fortroligheden af ikke-krypterede e-mailbeskeder sendt via eksterne netværk ikke kan garanteres. Brugerne bør ikke sende personlige data eller andre fortrolige oplysninger via ikke-krypterede e-mails.

7. Opdatering af dine oplysninger

Hvis du på noget tidspunkt ønsker at stoppe med at modtage e-mails eller andre henvendelser fra os, eller hvis du har indsendt personoplysninger til os via hjemmesiden og gerne vil have disse oplysninger slettet fra vores databaser, kan du rette henvendelse til Kjøge Mini- By.

8. Information på hjemmesiden og ansvarsforhold

Hjemmesiden indeholder meget information, og vi tager rimelige forholdsregler for at sikre, at informationen er korrekt og opdateret. Vi kan dog ikke garantere, at informationen på hjemmesiden er korrekt, da flowet af information er konstant og foranderligt. Vi tager derfor ikke ansvar for, at informationen er pålidelig, korrekt, gyldig, opdateret, brugbar og komplet.
Vær også opmærksom på, at hjemmesiden kan indeholde langsigtet information, som er behæftet med en vis usikkerhed, som f.eks. arrangementer, billetpriser m.m.
Vi kan ikke gøres ansvarlige, hverken direkte eller indirekte, for nogen skader eller gener, som måtte være konsekvensen af brugen eller misbrugen af informationer indeholdt eller forudsat i dokumenter på hjemmesiden eller anden information, som måtte være tilgængelig her. Denne ansvarsfraskrivelse gælder også skader på din pc eller virus, som kan inficere dit computersystem.

9. Kommunikation med Kjøge Mini- By

Når du kommunikerer med os via hjemmeside, eller Facebook, f.eks. ved at skrive et indlæg, sende eller lægge materiale ud på mediet eller på anden vis kommunikerer med os på e-mail, f.eks. spørgsmål, kommentarer, forslag og lignende, skal du være opmærksom på, at vi vil behandle dette som ikke-fortrolig kommunikation/materiale. Ved at sende eller lægge sådan kommunikation eller materiale ud afstår du – i den udstrækning det er tilladt efter loven – fra ophavsretten til kommunikationen eller materialet. Vi har ret til frit at gøre brug af det til et hvilket som helst formål, f.eks. fremstilling af eksempel, videregivelse, offentliggørelse eller til at lægge det ud på andre hjemmesider.

10. Immaterielle rettigheder

Indholdet af hjemmeside, herunder software, grafik, sidehoveder, dokumenter, knap-ikoner, pictogrammer mv., er beskyttet i henhold til ophavsretsloven og varemærkeloven. Du skal være opmærksom på, at de registrerede ord, figurer, logoer og uregistrerede erhvervskendetegn, der vises på hjemmesiden, er varemærker, som tilhører Kjøge Mini- By og andre parter. Det ophavsretligt beskyttede materiale og varemærkerne må ikke kopieres, hverken helt eller delvist, hverken i bearbejdet eller ubearbejdet form, uden forudgående skriftlig tilladelse fra Kjøge Mini- By, medmindre der er tale om brug til private ikke-kommercielle formål.

11. Links og eksterne kilder

Hjemmesiden indeholder links til andre websteder, som ikke kontrolleres af Kjøge Mini-By. Disse links er kun indsat som en service til dig, og Kjøge Mini-By har intet ansvar for indholdet og tilgængeligheden af disse websteder. At vi linker til andre websteder betyder ikke, at vi anbefaler, firmaet eller tjenesten, og din adgang til de linkede websteder sker for egen risiko.

Vær opmærksom på, at vores persondatapolitik ikke gælder på disse websteder, og vi anbefaler derfor, at du læser webstedernes personoplysningspolitik, inden du frivilligt afgiver personoplysninger til dem.

12. Spørgsmål

Brug af hjemmesiden er underlagt dansk ret og tvister udsprunget heraf skal afgøres efter dansk ret ved de danske domstole.

13. Klager

Hvis du har spørgsmål vedr. dine personoplysninger og til vores behandling, eller du ønsker at klage, kan du rette henvendelse via Mail til:  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Hvis din klage ikke bliver løst af Kjøge Mini-By, og du vil gå videre med sagen, kan du klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Kjøge Mini-By • Strandvejen 101 • DK - 4600 Køge • Tlf. 5663 6218 • mail@koegeminiby.dk